Контакт

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Контакт информации

 

Кавадарци:

Улица: Ресавска б.б

Канцеларија: 043 420 555

Продавница:  072 218 758

Достава:       071 292 758

Рибник:         071 297 758

 

Скопје:

Ул: Сава Ковачевиќ 47 Њ

Продавница:  072 236 758

Мобилен:       02 2 780 700