Italian Restaurant

ЗА НАС

Компанијата БО-РИ Кавадарци постои уште од 2004 година. Се занимаваме со производство и продажба на глемо и мало на риби. БО-РИ е лидер во производството на Крап во Р.Македонија. Рибата се произведува во Тиквешкото езеро, и се одгледува според сите стандарди за безбедност и квалитет. Исто така вршиме достава на порачаната риба насекаде низ Р.Македонија. Располагаме со две продавници, од кои една се наоѓа во Кавадарци на ул.Цано Поп Ристов и во неа се врши и приготвување (пржење) на купената риба, другата се наоѓа во Скопје на улица Сава Ковачевиќ бр.47 Њ (К.Вода).

Наши лојални потрошувачи на големо се:

 • Тинекс маркети
 • Мај Маркет
 • Златна Рипка (Кавадарци)
 • Ресторант Рагуза (Скопје)
 • Ресторант Розе (Скопје)
 • Истатов (Дојран)
 • Цареви Кули (Струмица)
 • Ресторант Ексклузив (Кавадарци)
 • Ресторант Бриони (Кавадарци)
 • Ресторат Тропик (Кавадарци)
 • Ресторант Вила Бела (Кавадарци)
 • Ресторант Жика (С.Росман)